OVER MIJ

 

 

Welkom bij Curayur, mijn  Ayurvedische praktijk te Gent .

 

Sinds 2005 geeft ik ayurvedische massage therapie ,yogatherapie, en craniosacrale relaxatietherapie.


Ik beëindigde de opleiding tandheelkunde aan de KUL in 1993 en hierna volgden  tal van bijscholingen in de schoonheids-en relaxatietherapie, ayurveda, alsook in de manuele therapie voor de behandeling van aandoeningen aan schedel en wervelzuil en kaakgewricht.


Schoonheid en gezondheid van binnen- en buitenuit helpen geven is  mijn passie.

 

De ayurvedische behandelingen zijn zeer ontspannend en rustgevend en tegelijkertijd ook verjongend en versterkend.Het zijn transformerende ervaringen.

De craniosacrale relaxatietherapie brengt balans in het primair en secundair respiratoir mechanisme en heft  langs deze weg blokkages in het neuromusculair en hormonale systeem van het lichaam op.

Hatha Yoga geeft een verhoogd lichaams- en mentaal bewustzijn.Het regelmatig beoefenen van yogahoudingen( asana's), ademhalingsoefeningen( pranayama),meditatieoefeningen(dyana, yoganidra)houdt het lichaam en geest gezond , sterk en soepel.

De cosmetische behandelingen zijn geïnspireerd door de ayurvedische en Japanse schoonheidsleer,aangevuld met westerse MEDskin technologie .

De mondverzorgingsbehandelingen zijn  preventief en cosmetisch,en geen vervanging van uw bezoek aan uw tandarts.


Op deze site geef ik graag wat informatie over de verschillende behandelingen die u hier in mijn praktijk kunt volgen.


Indien u meer vragen heeft over jouw speciale geval of specifieke behoefte,aarzel niet om contact op te nemen,telefonisch(09/2220603) of per mail(info@curayur.com).

 Met vriendelijke groeten,

Marleen Suda